Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Čišćenje akni

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Čišćenje akni taj Ned Jan 02, 2011 8:31 am

(c)micy

avatar
Administrator
Korak 1
Otvorite neku sliku sa osobom sa aknama i označite Healing Tool iz vašeg ToolBox-a (na tastaturi je “J”)


Korak 2
Držeći na tastaruri dugme Alt, pritisnite negde na čistu površinu kože, samo pazite da nije ivica lica. Dok držite Alt, kursos miša će vam se pojaviti kao nišan gde treba da nanišanite polje gde je lice čisto.

Korak 3
Sada pustite dugme Alt i sa ovim Brush-om priđite mestu lica koje ima aknu (može biti i ožiljak, ali na našoj slici je akna). Kada ste prišli, slobodno pritisnite i videćete magiju koja se dešava, Akna je nestala, lice izgleda čistije.
Treba znati još jedu stvar a to je veličina ovog Healing Tool-a. Veličina koju vidite je standardna kada uključite ovaj alat. Da vam se Brush poveća, koristite uglaste zagrade na tastaturi tj. “[" i "]”.

Korak 4
Sada je na redu najdosadniji posao a to je da jurite po licu akne i da ih brišete (dok brišete možda vam padme na um misao “što ja moram nekome da čistim akne, kakav je ovo posao”, ali neko i to mora da radi). Super stvar kod PhotoShop-a je to što ne morate za svaki klik miša ponovo da obeležite čistu površinu, ali ako vam zatreba (recimo, ne radite samo lice već recimo i neku fleku na majici) možete da umete ponovo “reper” boju tako što držite Alt i pritisnete na novu boju.

Na kraju kada ste pohvatali sve akne i uspešto ih uklonili, (ako ste radili na ovoj slici) rezultat vašeg rada izgleda ovako:

Pogledaj profil korisnika http://artcorner.forumsr.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu